Letošnjega smučarskega srečanja na Kopah se je ponovno udeležila tudi ekipa kamniških obrtnikov in podjetnikov!

V ženski konkurenci se je na tretje mesto uvrstila Polona Osolnik, Osolnik transport. Moška ekipa, čeprav številčnejša, pa je v vseh kategorijah za las zgrešila stopničke.

»Vesel sem, da smo odšli na Kope. Vzdušje je bilo fantastično! Tudi tekmovalnosti ni manjkalo, čeprav smo se odpravili na Kope zaradi druženja in sodelovanja. Ampak, ko se spustiš po strmini, si vseeno želiš, da bi dosegel dober rezultat. To je pravzaprav nekaj čisto normalnega«, je ob zaključku druženja povedal predsednik OOZ Kamnik, Tomaž Sodnik in napovedal, da bo zbornica ponovno oživila Sekcijo za šport, ki je bila v preteklosti zelo aktivna.

 

»Obrtniki bi si morali kljub napornemu delu, večkrat vzeti čas za druženje. In športne aktivnosti so zagotovo primeren način za to. Tako združiš prijetno s koristnim«, so dodali ostali udeleženci naše smučarske ekipe, ki je osvojila skupno 8 mesto v druščini 41 zbornic.

Med 800 obrtniki, ki so na Kopah preživeli čudovit, zimski dan, je bilo torej 10 predstavnikov OOZ Kamnik, ki so na Kopah že zasnovali načrte Športne sekcije za letošnje leto. Ko bo sekcija pričela tudi uradno delovati, vas bomo o njenih načrtih tekoče obveščali.