Pomlad je čas novih začetkov. Ko posije sonce, smo vsi bolj optimistično naravnani, zopet si postavljamo bolj drzne cilje, bolj se veselimo novih dosežkov in z veseljem zremo v prihodnost. Zato je to tudi čas, ko smo bolj naklonjeni pridobivanju novih znanj in veščin. V mesecu marcu in aprilu smo zato za vas pripravili praktična usposabljanja na področju osebnostne rasti. Še posebej pa želimo izpostaviti delavnico o stresu, s katero bomo lažje očistili energijo, ki se je nabrala v nas zaradi različnih okoliščin v katerih smo se znašli. Hkrati pa jo lahko umestite tudi v vaš program »zdravja na delovnem mestu«.

Podrobnosti o delavnicah si preberite v nadaljevanju!

  1. KAKO IZGUBITI TREMO PRI NASTOPANJU PRED SKUPINO, 23.3.2021 od 14.00 do 18.00 ure

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste morali komunicirati z večjo skupino ljudi. Pred zaposlenimi, morda z večjim naročnikom? Novimi dobavitelji? Poslovnimi partnerji? Ste se počutili nelagodno? Veščin javnega nastopanja se lahko naučimo!

Delavnica bo potekala v živo, število udeležencev je zaradi praktičnega dela omejeno na 6 udeležencev.

Podrobnejši program in prijavnico najdete TUKAJ

  1. STRES – Kako ga prepoznati, obvladovati in preprečiti, 31.3.2021 od 14.00 do 18.00 ure

Edinstvena delavnica, kakršne v Sloveniji še ni izvedel nihče!

Poleg tega, da boste v prvem delu delavnice analizirale svoje odzive na stres, boste v drugem delu preizkusili tudi konkretne metode za preprečevanje stresa in zdravljenje posledic stresa.

Delavnico lahko umestite v vaše delovno okolje kot eno od oblik promocije zdravja na delovnem mestu, ki jo kot sistematično ciljano aktivnost in ukrepe delodajalci izvajate na osnovi Zakona o varnosti in zdravja pri delu, z namenom ohranjanja in krepitve telesnega in duševnega zdravja delavcev. Lahko jo izvedemo prilagojeno, glede na potrebe vašega podjetja v vašem delovnem okolju!

Podrobnejši program in prijavnico najdete TUKAJ

  1. KOMUNIKACIJA IN REŠEVANJE KONFLIKTOV, 13.4.2021 od 8:00 do 12:00 ure (Zoom)

Na delavnici se boste seznanili s komunikacijskimi tehnikami, s katerimi bo vsakodnevna komunikacija – tako v živo kot »online« –  učinkovitejša; nesoglasja pa boste znali reševati, še preden prerastejo v resen konflikt.

Podrobnejši program in prijavnico najdete TUKAJ

P.S.: Teme so izbrane na podlagi odgovorov na anketo, ki smo jo med člani izvedli januarja 2021.

S prisrčnimi pozdravi,

Mag. Barbara Jančar Rozman
sekretarka