Ne želimo si, da bi bili otroci letos zaradi trenutnih razmer prikrajšani za čarobni december, obisk čarodeja Tonija in Dedka Mraza ter težko pričakovano darilo.

Lani smo jim obljubili, da se decembra spet vidimo. In obljube je treba držati. Mar ni tako?

Zato smo našli čarobno rešitev!

Čarodej Toni in Dedek Mraz bosta lahko tudi letos otroke razveselila s predstavo in obiskom. Pa tudi darila so pomočniki Dedka Mraza že začeli pripravljati!

 

Predstava »Čarodej toni, stric Virus in teta Korona«

Predstavo si bodo otroci lahko ogledali doma, na računalniku ali TV ekranu, saj vam bomo na e-naslov poslali povezavo do predstave. In veste kaj – to sploh ni tako slabo! Predstavo si bodo otroci sedaj lahko ogledali večkrat, pa tudi več otrok lahko razveselimo, saj nismo omejeni s prostorom! Tudi Dedek Mraz bo v okviru predstave nagovoril otroke, darila pa jim bo razdelil 12.12.2020 na sedežu zbornice, če bodo le razmere to dopuščale.

Če to ni nekaj čudovitega v teh čudnih časih!

Kratko iz vsebine predstave:

Letos sta čarodeju Toniju, tako kot vsem drugim, ponagajala stric Virus in teta Korona. Čarodej Toni se je pritožil Dedku Mrazu. Napisal je pismo, ki naj bi s pomočjo čarovnije odpotovalo v roke decembrskemu možu z belo brado. Pa je prispelo v prave roke? S Tonijevo čarovnijo bomo premagali strica Virusa in teto Korono.

Ja kaj pa darilo?

Darila bo Dedek Mraz dostavil na sedež zbornice (Tomšičeva 11, Kamnik), kjer jih bodo otroci lahko prevzeli 12.12.2020 od 10 – 11 ure.

Poskrbeli bomo za varen prihod in odhod, tako da bodo otroci vsaj videli Dedka Mraza v živo. Če pa se ne boste počutili dovolj varno, ali če ne boste mogli prevzeti darila na ta dan, boste po predhodnem dogovoru darilo kasneje prevzeli na sedežu zbornice. Če želite, vam ga skupaj s pismom Dedka Mraza pošljemo na želeni naslov. Cena dostave je 3,75 €/darilo.

Cena

Otroci članov OZS (letnik 2013 – 2020)12 €
Otroci članov OZS, starejši od 7 let27 €
Vnuki upokojenih obrtnikov (ni starostne omejitve)27 €
Otroci zaposlenih pri članih OZS (ni starostne omejitve)27 €
Vsi otroci, ki jih želite razveseliti27 €

 

Cena vključuje: organizacijo in snemanje predstave z obiskom in nagovorom Dedka Mraza, darilo/ otroka glede na starost. V ceni je vštet tudi DDV. Razliko do polne cene članom OZS krije Obrtno-podjetniška zbornica Kamnik.

Prijavnica 

Da bodo pomočniki Dedka Mraza lahko pravočasno pripravili darila za vse pridne otroke, nam morate izpolnjeno prijavnico poslati najkasneje do 10.11.2020.

Pošljete jo na e-naslov: erika.mlakar@ozs.si.

Predstavo in darila bodo otroci prejeli v začetku decembra.

Prijavnica_dedek mraz 2020

mag. Barbara Jančar Rozman, sekretarka

Telefon: 01/8319 810, E-mail: barbara.jančar@ozs.si

Erika Mlakar, strokovna sodelavka

Telefon: 01/8391 738, E-mail: erika.mlakar@ozs.si