Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

Razveselite svoje stranke z novo storitvijo v vašem kozmetičnem ali frizerskem salonu – z unikatnimi poslikavami, ki vam jih omogoča tehnika BELANA!

Imate kozmetični ali frizerski salon? Razmišljate o dodatnih storitvah, ki bi jih želeli ponuditi vašim obstoječim in novim strankam? 

Potem je tečaj BELANA poslikav pravi za vas. Svoje stranke boste že za njihove slavnostne dogodke ob koncu leta lahko razveseljevali z inovativno in v Evropi novo storitvijo poslikav na telo. Ob posebnih dogodkih bodo poslikave BELANA še poudarile ženstvenost, milino in mističnost vsake ženske.

Zakaj BELANA?

BELANA ne prodira v kožo, ampak ostane na njej. zato ne povzroča nobenih reakcij in je popolnoma varna tako za otroke kot tudi nosečnice. S pravilnim nanosom materialov dosežemo vodoodporno in več dni obstojno, unikatno poslikavo. Ob pravilni negi je le-ta obstojna od 3 do 8 dni, ob predpripravi kože pa vse do 10 dni. V kolikor je ne želimo več, jo preprosto odstranimo z oljem in rahlim drgnjenjem. BELANA se izvaja z materiali Becoming Moonlight in Nail Arttists bleščicami.

Kakšno tehniko poslikav na telo predstavlja BELANA?

BELANA je tehnika poslikave telesa, v kateri so uporabljeni različni materiali, »bela kana«, barve za telo, bleščice, kristalčki, trakci. Dejansko ni omejitev pri izbiri materiala in barve, ne pri izvedbi vzorcev.

Česa se bomo naučili na 1-dnevnem tečaju?

  • priprava materiala za poslikavo
  • priprava kože za obstojnost poslikave
  • izvedba poslikave
  • pravilen zaključek poslikave

Kaj vključuje udeležba na tečaju?

Za delo na tečaju in doma prejmete priročnik BELANA poslikave. Material, potreben za delo na tečaju je vštet v ceno tečaja.
Predznanje risanja vzorcev s svinčnikom ali kano je prednost, ne pa tudi pogoj za udeležbo na tečaju, saj vam bomo predstavili tudi osnove  izbiranja vzorcev!

Dodatne možnosti

V kolikor se boste navdušili nad takojšnjim pričetkom izvajanja poslikav v vašem salonu, vam je na voljo »Začetni komplet za poslikave Belana« v vrednosti 149 € in vključuje: kornet paste, bleščice, prah za pozlato, transfer papir, svinčnike za predslikavo, cleaner in vatke.

Na željo udeležencev lahko organiziramo tudi tečaj risanja vzorcev in pripravo materiala!

Po zaključku tečaja prejmete certifikat

Po opravljenem tečaju prejme vsaka udeleženka BELANA certifikat, s katerim izkazuje strokovnost in kvaliteto svojega znanja za delo z “belo kano” in vsemi povezanimi materiali, ki se uporabljajo za izdelavo unikatne, profesionalne in vrhunske poslikave.

Kdo je izvajalec tečaja in dobavitelj materialov?

Uporabniško dodana slikaUporabniško dodana slika
Galeria SPA Akademija, Andreja Lovrenčič s.p., Ljubljana

Cena

za člane OZS (z DDV) – 99,00 €
ostali udeleženci (z DDV) – 120,00 €

Dodatne informacije

Mag. Barbara Jančar Rozman, sekretarka OOZ Kamnik, telefon in e-naslov: 01/8319 810, barbara.jancar@ozs.si