Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

25. in 26. januarja 2019, bo vKongresnem centru Grand hotela Bernardin v Portorožu, potekaloskupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov.

Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse tri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda slovesni in družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljavce).

Uradni del prvega dne srečanja bomo zaključili slovesno podelitvijo znakov odličnosti v gradbeništvu. Večer se bo nadaljeval z druženjem in večerjo ob glasbi in zabavnim programom.

Na posameznih sekcijah pa bomo bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti. Podrobnejši program srečanja je še v pripravi.

Nastanitvene kapacitete v Bernardinu so rezervirane do 10. 1. 2019, zato si nočitev rezervirajte čim prej. Navodila za rezervacijo in cene nočitev so na povezavi skupaj s programom: Program in prijave