Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

Blond & Brunette & Vivid trendi 2019 – od klasike do igrivih slogov, katere bo vsak prisoten stilist/frizer, lahko takoj vpeljal v vsakodnevno delo v salonu!

Termin in kraj izvedbe: Torek, 12. 3. 2019 od 10:00 – 13:00, Območna obrtno-podjetniška zbornica Kamnik, Tomšičeva 11, Kamnik

 Look & Learn  seminar

Na Matrix Look & Learn BREZPLAČNEM seminarju Vam  bomo predstavili preproste in nekompleksne trende v  koloraciji & styling-u 2019, ki  jih bo vsak prisoten stilist/frizer lahko integriral v vsakodnevno delo v salonu. Poskušali vam bomo približati svet in razmišljanje o Blond & Brunette & Vivid stylingih z multicolor modeli. Prikazane bodo tudi različne tehnike barvanja.

Seminar je organiziran v sodelovanju gorensjkih območnih obrtno-podjetniških zbornic s podjetjem Nobelcos Group d.o.o. Domžale, ki že več kot 10 let slovenskim frizerskim salonom dobavlja vodilno ameriško profesionalno kozmetiko Matrix in Biolage. Vizija podjetja je zgraditi in združiti največjo in najbolj izobraženo svetovno skupnost frizerjev, ki jo podpirajo izrazni navdihi, enostavni izdelki in storitve za vse.

Blagovna znamka Matrix ponuja široko paleto profesionalnih izdelkov za nego in oblikovanje las, permanetne in demi-permanentne barve za lase brez amonijaka, teksture za lase in vse ostale pripomočke. Naj poudarimo, da Matrix barve, ki zajemajo liniji SoColor Beauty in Sync, naredijo lase brezhibne in bogate, ter zagotavljajo obstojno ter intenzivno barvo. Lasna kozmetika Biolage, pa temelji na izdelkih, ki vsebujejo naravne sestavine in ne vsebujejo parabenov. Z uporabo lasne kozmetike Biolage so lasje že po prvi uporabi mehki in sijoči.

Zagotavljamo vam, da bodo na seminarju predstavljene tehnike, nasveti in namigi Matrix trenerja, prebudili vašo ustvarjalnost, s katero boste vplivali na zadovoljstvo strank, ki vam zaupajo nego las in oblikovanje pričesk! Pridružite se nam in uživajte v enostavnosti in učinkovitosti frizerske profesionalnosti, ki jo ponuja blagovna znamka Matrix.

Bodite vsak dan boljši, bolj ustvarjalni! Naj bo to vaša konkurenčna prednost!

Na delavnico se prijavite preko spletne prijavnice, »TUKAJ«, najkasneje en dan pred terminom izvedbe. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacije: Mag. Barbara Jančar Rozman, telefon: 01/ 8319 810, e-naslov: barbara.jancar@ozs.si