V mesecu decembru imate člani OOZ Kamnik priložnost prodajati svoje izdelke in storitve v prazni trgovini v kamniški Qulandiji!

Ponudbo s strani vodstva trgovskega centra smo dobili v petek – akcija je potrebna takoj!


Cena najema prostora v decembru, do vključno 6.1.2020

V ceno najema je vštet razstavni prostor z vključenimi režijskimi stroški in marketingom, ki ga po svojih kanalih izvaja Qulandija. Gre za prazno trgovino pred Big Bangom, kjer je bila trgovina za male živali.

  • prostor/m2/mesec  = 20€+DDV; okvirna velikost razstavnega prostora 7-10m2, manjši prostor izjemoma (primer stojnice na spodnji sliki)
  • stojnica (v kolikor jo potrebujete)  =  cca 4€/stojnico/dan (ponudbo še pričakujemo); cca. 120€/mesec
  • Prodajno osebje zagotovite sami

Odpiralni čas v decembru: Ponedeljek – sobota (08:00-21:00), nedelje (08:00-15:00), prazniki (24. in 31.12.2019 do 15:00), 25.12., 26.12.2019  in 1.1.2020 (zaprto)

Vaše prijave – TAKOJ!

Vaš razmislek in prijave potrebujemo v naslednjih dnevih. December se je že začel in smiselno je, da v tem tednu sejem postavimo, da bodo ljudje za Miklavževo obdarovanje že kupovali vaše izdelke in/ ali storitve.

Sejem je smiselno organizirati, če bomo lahko zapolnili vseh 200m2 in s tem opremili trgovino, da bodo ljudje radi vstopili vanjo.

 

Kaj potrebujete za realizacijo prodaje v skladu z zakonodajo?

V kolikor se odločite za najem prostora in prodajo, morate:

–          Imeti registrirano dejavnost prodaja na stojnicah

–          Če poslujete gotovinsko – izdajanje računov preko vezane knjige računov (VKR) ali davčno blagajno

–          Prodajalci na stojnicah morajo imeti varstvo pri delu (tudi študentje, dijaki).

Registracijo, VKR in varstvo pri delu lahko uredimo na zbornici, zato to ni ovira!

Leto 2020 – Razvoj poslovnega modela »obrtniške trgovine« po sistemu delitve prostora in vseh stroškov!!!

Na jesenskem sejmu v Komendi je nastala ideja o »Obrtniški trgovini«, zato se je vodstvo OOZ Kamnik dogovorilo za sestanek z upravo Qulandije. Ideja o »Obrtniški trgovini« se je zdela lastnikom poslovnih prostorov zanimiva in si želijo, da bi jo v prihodnjem letu realizirali. S tem bi popestrili prodajni program nakupovalnega centra, vi pa bi vaše izdelke ali storitve lahko predstavljali in prodajali v centru, ki ga v lokalnem okolju v vsakem obdobju leta obiskuje največ potencialnih kupcev.

Za marsikaterega obrtnika so stroški najema in poslovanja trgovine previsoki, zato o tem niti ne razmišlja. Če pa bi znotraj trgovine delili prostor in zaposlene, pa so stroški lahko sprejemljivi. To je ideja koncepta »obrtniške trgovine«.

 Zato vas že sedaj vabimo k razmisleku tudi o tej možnosti.

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na razpolago!

S prisrčnimi pozdravi,

Mag. Barbara Jančar Rozman
sekretarka